Verre reizen

Baobab - Verre reizen

Baobab - Verre reizen
Baobab biedt reizen door 69 bestemmingen in alle continenten: Noord- en Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten en Europa. Groepsrondreizen met veel individuele vrijheid. Baobab kiest daarbij voor reisbegeleiders die het land echt goed kennen. En natuurlijk bezoek je met Baobab in elk land de must see plekken.

Shoestring.nl - Verre reizen

Shoestring.nl - Verre reizen
Shoestring.nl biedt groepsrondreizen aan op basis van het vrijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Ons aanbod varieert van kampeerreizen van Afrika tot in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. Shoestring.nl; Hoe vér kun je gaan?

Koningaap.nl - Verre reizen

Koningaap.nl - Verre reizen
Met veel plezier presenteert Koning Aap Reizen dan ook het mooiste aanbod van reizen dat je in Nederland kunt boeken. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.

Djoser.nl - Verre reizen

Djoser.nl - Verre reizen
Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid. Djoser, 'de andere manier van reizen'

Summum - Verre reizen

Summum - Verre reizen
Summum Reizen staat voor indrukwekkende en opzienbarende verre reizen. Meer dan genoeg om 's avonds in het hotel over na te praten. Onder het genot van een goed glas wijn. En waar ze ook naartoe gaan, ze staan voor wat ze zeggen: Je ziet meer met Summum Reizen.

Fox Groepsrondreizen

Fox Groepsrondreizen
Reizen met FOX staat voor 'comfortabel avontuur': FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Ze bevatten bovendien enkele dagen verblijf aan het strand, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de geweldige indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan.

Sawadee - Verre reizen

Sawadee - Verre reizen
Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 100 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië en Noord- en Latijns-Amerika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.