Vakantiewoningen

Bungalow.Net - Vakantiewoningen

Bungalow.Net - Vakantiewoningen
Bungalow.Net heeft voor u 22502 schitterende vakantiehuizen, bungalows, chalets, vakantiehuisjes, boerderijen en zelfs kastelen op de leukste plekjes geselecteerd. Uw vakantie begint al hier!

Interhome.nl - Vakantiewoningen

Interhome.nl - Vakantiewoningen
Interhome biedt 20.000 vakantiehuizen en -appartementen aan in 15 Europese landen en Florida. Deze woningen worden regelmatig gecontroleerd en kunnen online op de website gereserveerd worden. Interhome is de specialist in de verhuur van vakantiewoningen. De vakantiewoningen bevinden zich in de volgende landen: Frankrijk,Italie, Zwitserland, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Kroatie, USA (Florida), Groot-Brittannie, Tsjechie, Polen, Portugal, Hongarije, Ierland, Belgie, en Slowakije.

Euro Relais - Vakantiewoningen

Euro Relais - Vakantiewoningen
Euro Relais is een internationale touroperator die vakanties aanbiedt in een breed assortiment karakteristieke, kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in Europa. Van kastelen tot landhuizen, van boerderijen tot molens, van villa's tot chalets. Dankzij dit veelzijdige aanbod vindt iedere gast bij Euro Relais het vakantiehuis dat bij hem past.

Chalet.nu - Vakantiewoningen

Chalet.nu - Vakantiewoningen
Chalet.nu biedt meer dan 25.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese landen. U vindt bij Chalet.nu onder andere huizen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland.

Avac - Vakantiewoningen

Avac - Vakantiewoningen
Avac-Vakantiewoningen is een organisatie die als direct-seller gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen, vakantiehuizen, bungalows, chalets en appartementen.
Avac is actief in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken en Kroatië.

Belvilla - Vakantiewoningen

Belvilla - Vakantiewoningen
Belvilla biedt in heel Europa 4.500 kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen. Het aantal vakantieverblijven neemt dit jaar nog tot ver over de 6.000 toe. Belvilla bestaat 20 jaar en is nu uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Nederland. Belvilla biedt vakantiehuizen aan in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië en in Zwitserland aan.

Ardennes-etape.com - Vakantiewoningen

Ardennes-etape.com - Vakantiewoningen
Ardennes-etape.com biedt aan meer dan 450 vakantiehuizen in de ardennen. Ardennes-etape.com geeft de mogelijkheid om voor verschillende types vakantieverblijven online te reserveren, zoals vakantiewoningen, vakantieboerderijen, chalets, villa's en kastelen, en biedt de bezoeker heel wat informatie over sport- en andere faciliteiten in de Ardennen. Ardennes-etape.com garandeert kwalitatieve verblijfplaatsen, ingedeeld volgens een schaal van 1 tot 5 sterren.

Basic-Travel.com - Vakantiewoningen

Basic-Travel.com - Vakantiewoningen
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Europahome - Vakantiewoningen

Europahome - Vakantiewoningen
EuropaHome is een zelfstandige reisorganisatie gespecialiseerd in compleet ingerichte bungalows, chalets, luxe vakantiehuizen en villa's.

All in Portugal - Vakantiewoningen

All in Portugal - Vakantiewoningen
All in Portugal is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe villa's en karakteristieke vakantiewoningen in Portugal. Het gebied waar ze zich voornamelijk op richten is de Algarve, Zuid Portugal. Alle villa’s die ze aanbieden zijn persoonlijk bezocht en met zorgvuldigheid uitgekozen. De villa’s zijn luxe en hebben allen een eigen zwembad.