Rondreizen

Shoestring.nl - Groepsrondreizen

Shoestring.nl - Groepsrondreizen
Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Ons aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. Shoestring.nl; Hoe vér kun je gaan?

Djoser.nl - Groepsreizen

Djoser.nl - Groepsreizen
Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid. Djoser, 'de andere manier van reizen'

Fox Groepsrondreizen

Fox Groepsrondreizen
FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Ze bevatten bovendien enkele dagen verblijf aan het strand, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de geweldige indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan. FOX is onderdeel van de ANWB en aangesloten bij het ANVR, de stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.

Pharos Reizen - Rondreizen

Pharos Reizen - Rondreizen
Pharos Reizen van de ANWB is dé reisorganisatie bij uitstek voor een geslaagde autovakantie in Europa. Pharos Reizen biedt uiteenlopende autovakanties voor zowel families met kinderen als mensen die er graag met z'n tweeën op uit trekken.
De vakanties lopen uiteen van campingreizen en all inclusive vakanties tot wintersport, ontdekvakanties en rondreizen.

NRV Holiday - Rondreizen

NRV Holiday - Rondreizen
NRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé reizen naar voornamelijke bestemmingen in Azië en Afrika. De letters N.R.V. staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. Ze hebben als doel kwalitatief goede reizen aan te bieden tegen een uiterst voordelige prijs.

Summum - Rondreizen

Summum - Rondreizen
Summum Reizen onderscheidt zich van haar concurrenten door zich naast de vanzelfsprekende aandacht voor de bestemmingen, ook te focussen op het comfort van de rondreizen. Tijdens een Summum reis zie je veel van een land en heb je een onvergetelijke reis.