Jongerenreizen

Beaches.nl - Jongerenreizen

Beaches.nl - Jongerenreizen
Op vakantie gaan is iets waar we allemaal naar uitkijken. Beaches budget holidays heeft de afgelopen jaren al heel veel mensen mee op reis genomen. Berebruin bakken op het strand, feesten en beesten. Maar ook avontuurlijke activiteiten zoals raften op een wildwaterrivier, mountainbiken, klimmen & abseilen, canyoningen, duiken, zeekanoën, golfsurfen en bodyboarden. Bij Beaches.nl zullen ze er alles aan doen om je een súpervakantie te leveren. Je gaat misschien dingen doen die je nog niet eerder gedaan hebt, want naast luieren op het strand en ’s avonds lekker stappen kun je ook vaak deelnemen aan allerlei excursies en activiteiten die voor je gevoel heel riskant zijn. Gelukkig zijn er ervaren reisleiders en instructeurs, die precies weten wat je moet doen om de risico’s binnen de perken te houden.

Simbo - Jongerenreizen

Simbo - Jongerenreizen
Simbo organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 5-21 jaar in vele leeftijdsgroepen. Het gaat in alle gevallen om vakanties voor kinderen zonder ouders maar met 24 uur per dag professionele reisleiding.
Het aanbod aan Simbo vakanties in 2008 is spectaculair uitgebreid. Wat kinderen en jongeren ook zoeken, je vindt het bij Simbo! Het hele jaar door!